ТУРНЕ С „ПТИЦАТА НА ЩАСТИЕТО“

Проект „Вдъхновение – изкуство за промяна“, изпълняван в партньорство с Норвежкия професионален театър „Компани 13“. Този проект се реализира по Програма „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“ в рамките на Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014 -2021.

Днес беше още един невероятен ден от нашето турне! Децата от ОУ ,,Братя Миладинови", ОУ ,,Юрий Гагарин" и актьорите от Държавен Куклен Театър Сливен продължиха да вълнуват публиката с изпълнението на спектакъла ,,Птицата на щастието", който е част от проекта ,,Вдъхновение - изкуство за промяна".

Този път сцената беше осветена от нашите звезди в Читалище “Гео Милев-1926”, село Ягода. Мястото, където магията на театъра оживява! В този уютен кът нашите звезди превърнаха сцената на Читалище "Гео Милев-1926" във вълшебно място. Младите и талантливи актьори потопиха зрителите в света на доброто и злото, на вълшебството и човешките страсти. И в този свят, изпълнен с положителни емоции, те успяха да вълнуват и вдъхновяват публиката, която ги прие с топли ръце и бурни аплодисменти.

Тяхната страст и преданост към изкуството са вдъхновение за всички нас! Благодарим на всички, които бяха с нас по този невероятен творчески път!