ДЕКАМЕРОН / ПРЕМИЕРА!

Скъпи приятели,

На 1-ви април - Ден на шегата, от 19:00 ч. ,Ви очакваме на премиерата на спектакъла за възрастни ДЕКАМЕРОН /по Бокачо/

ДЕКАМЕРОН /16+/

По Бокачо 

Драматизация: Нина Мазур

Режисьор: Невена Митева 

Участват: Анна Петрова и Вангел Апостолов

Това е спектакъл за радостта от живота. Това е спектакъл за любовта. Любовта във всичките и нюанси – щастливо-безметежна, изобретателна, завистлива, отмъстителна или просто похотлива.

Главната героиня Джалсомина и приятелките и споделят своите любовни истории. Всъщност това са най-пикантните разкази от „Декамерон” на Бокачо

Историята се развива в един ден. Той започва с желанието на Катерина /дъщеря на Джалсомина/ да спи на терасата. Майката успява да убеди съпруга си , въпреки страха, че зад това желание може да се крие нещо друго. Самата домакиня очаква любовника си, но съпругът и се бави и прелюбодеецът е принуден да си иде.

Трите приятелки разиграват своите истории. Естествено появява се още един любовник. Завръща се и ” беглецът”, но се връща и съпругът. И става тя, каквато става. Катерина е заспала на терасата, но не е сама. И Джакомина ще ставе тъща, а скоро и баба. В красивата нощ Джакомина кани своя съпруг в спалнята. Любовта побеждава.

Публиката участва активно в този спектакъл.

Авторката на драматизацията Нина Мазур е известен специалист в монодрамата. Тя и вицепрезидент наМеждународния форум на Монодрамата към ЮНЕСКО.

Режисьорът Невена Митева е носител на множество награди от български и международни фестивали.

Актрисата Анна Петрова има награди от български и чужди форуми, а последното и отличие е Кукерикон за най-добра комедийна актриса. 

Очаква ви много жизнерадостен смях!

Заповядайте!